ورود/ثبت نام

آموزش زبان انگلیسی با روش کدینگ

Teaching English with coding method

دسته بندی: رپورتاژ
207 تعداد بازدید
0 تعداد کامنت
تاریخ به‌روزرسانی:
08 آبان 1403
تاریخ انتشار:
08 آبان 1403

روش کدینگ چیست؟

تاکنون روش‌های یادگیری و روش‌های گوناگونی بمنظور تسریع یادگیری (که به روش‌های یادافزا نیز شهرت دارند)  و آموزش زبان انگلیسی شناخته و معرفی شده‌اند. در بین روش‌های گوناگون تدریس و یادگیری و به ذهن سپردن لغات زبان‌های خارجه که ارجح‌تر از روش فراگیری به کمک معادل یا ترجمه در زبان مادری شناخته شده‌اند، دو روش یادگیری به کمک تصویر و یادگیری به کمک کلمات کلیدی یا کلیدواژه‌های یادافزا به عنوان مؤثرترین و عملی‌ترین روش‌های یادگیری، و بخاطر سپردن واژه‌های جدید در آموزش زبان‌های خارجه توسط محققین زبان‌شناس معرفی و تأیید شده‌اند. یکی از این روش‌ها که از زبان مادری زبان‌آموز بهره می‌جوید و رسماً Keyword Method یا به صورت تحت‌الفظی روش کلیدواژه‌ای (Atkinson و Raugh) نام گرفته است، در حال حاضر، بین زبان‌آموزان فارسی زبان به یادگیری لغات به روش کدینگ یا کدبندی شناخته شده و از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد.

Keyword Method (روش کلید واژه) یا روش کد بندی یا همون کدینگ

در این روش که به یادگیری لغات با کمک عبارات و واژه‌های کلیدی آشنا و به نوعی تصویرسازی ذهنی به تسریع و ماندگاری بیشتر یادگیری کمک میکند، زبان‌آموز می‌بایست یک کلمه/عبارت از زبان مادری که همصدا و نزدیک به کلمه زبان مورد نظر که میخواهند به خاطر بسپارند هست را با تصویری ذهنی به کلمه اصلی ارتباط داده که در آن معنی یا معادل کلمه نیز مطرح می‌شود.

در این اثر ضمن ارائه‌ی جمله کدبندی شده که شامل معادل یا ترجمه یک لغت انگلیسی و همچنین کلمه کلیدی (یا عبارتی کلیدی و مرتبط با واژه انگلیسی) معادل‌های فارسی، تلفظ (با فونتیک و همچنین الفبای فارسی)، توضیح یا هم‌معنی انگلیسی، و همچنین یکی از مثالهای استفاده شده در کتاب ۵۰۴ واژه ضروری بهمراه ترجمه فارسی آن ارائه میگردد . لذا، تمامی روش‌ها و عناصر ضروری برای یادگیری این ۵۰۴ واژه برای زبان آموز فراهم گردیده است تا بتواند به نحو احسن به فراگیری، مرور و به خاطر سپاری این واژگان رایج در زبان انگلیسی بپردازد.

  • شما عزیزان میتونید کتاب کدینگ 504 لغت رو از وب سایت دیپ انگلیش دریافت بفرمایید.

 

تا حالا شنیده اید: یادگیری لغات در ۲۴ ساعت؟!

همانطور که در بالا نیز اشاره شد، اول از همه استفاده از روش کدینگ و جملات کدبندی شده کلیدی، که بعضاً مستلزم تصویرسازی ذهنی از سوی زبان‌آموز نیز هست، می‌تواند سرعت یادگیری و به خاطر سپاری این لغات را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و با توجه به اینکه کدهای واژگان از قبل تنظیم و در این محصول به همراه سایر عناصر کمکی نظیر معادل فارسی، توضیح یا هم‌معنی انگلیسی، تلفظ و … در اختیار شما عزیزان قرار گرفته، شما دیگر از نظر زمان نیز محدودیتی نخواهید داشت.

زمان تخمینی با توجه به میانگین زمان‌هایی که از چند زبان‌آموز برای یادگیری حدوداً یک درس به ثبت رسیده است، معادل حدوداً ۲٫۵ دقیقه برای هر لغت است که با یک محاسبه ساده خواهیم دید که بطور متوسط و در مجموع طی ۲۱ ساعت مطالعه زبان آموز میتواند این لغات را یادبگیرد که نهایتاً با نیاز احتمالی به مرور برخی لغات (پیش از اتمام کتاب) و یا استراحت کوتاه بعد از هر ۵۰ تا ۶۰ دقیقه مطالعه (به منظور کمک به تثبیت آموخته‌ها)، این زمان به تقریباً ۲۴ ساعت خواهد رسید. یعنی حتی ممکن است با یک برنامه ریزی چند روزه و فشرده پیش از آنکه به مرور لغات قبلی نیاز باشد، تمامی لغات این کتاب را با معنی، تلفظ و کاربرد در جمله به خاطر بسپارید. برای دریافت کتاب کدینگ 1100 لغت به وب سایت دبپ انگلیش مراجعه بفرمایید.

میتونید از وب سایت دیپ انگلیش در زمینه آموزش گرامر هم به بهترین شکل استفاده کنید . بهترین آموزش زمانها در زبان انگلیسی رو میتونید از وب سایت دیپ انگلیش مشاهده بفرمایید.

وب سایت مهندس 360 هیچ مسئولیتی در قبال رپرتاژ منتشر شده بر عهده ندارد.

دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.

لطفا پیش از ارسال نظر، قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.
  • نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.
  • بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.
  • به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.
  • از ارسال لینک‌های سایت‌های دیگر و ارایه‌ی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید.
برای ارسال کامنت باید عضو سایت باشید. برای ثبت نام / ورود به سایت کلیک کنید.